plaćanje na rate

[Rijeka] Face lifting vitaminom A i radiofrekvencija

Potok

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 10

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Pokažite svoje pravo lice - izgledajte svježe i mladoliko s današnjom ponudom salona Amon Ra! Osjećajte se pred ogledalom kao da vrijeme ide unatrag! 

Ponuda uključuje Face lifting vitaminom A i radiofrekvenciju lica. Tretman s jakom koncentracijom A vitamina djeluje na vidljivo smanjenje bora, atrofiju kože, suhu i dehidriranu kožu te kožu pod stresom, kao i na ostale nepravilnosti na koži kao što su mrlje i ožiljci. Ostale dobrobiti tretmana su: regeneracija kože na mjestima oslabljene kolagensko elastinske veze i zaštita nove stanice od oštećenja; zatezanje kože, omekšavanje bora; vlaži kožu i vraća tonus koži; potiče razvoj novih stanica i održava mladenački izgled kože te prolongira starenje. Ovim tretmanom tretiraju se i očni kapci i područje oko očiju čime se smanjuju bore, vrećice oko očiju i opuštena koža. Nema nus pojava, rezultati su trajni. 

Radiofrekvencija lica je idealan tretman za one koji žele efekt liftinga, a ne žele nikakve kirurške intervencije. Tretmanom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju se bore te obnavlja oštećena strukturu kože. Ovaj tretman učinit će čuda za Vaš ten jer sitne bore nestaju, dok se dublje primjetno smanjuju. Koža postaje zdravija, nahranjena, a samim time i pomlađena. Odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima!

Uživajte u novoj mladosti Vašeg lica!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime    
Jedna osoba može pokloniti 2 kupona    
Kupon vrijedi za jednu osobu    
Obavezna najava 7 dana unaprijed prema uputama sa kupona    
Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila    
Rok iskoristivosti kupona: 09.04.2023.
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili nije otkazao termin najmanje 24h ranije
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Pogodan za sve tipove kože

Cjenik možete pogledati ovdje

Radno vrijeme:
               
pon, sri, pet: 13 - 19 h
               uto, čet: 10 - 17 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 22

Predložene ponude