Cocochoco Professional keratin ORIGINAL za trajno ravnu i zdravu kosu + gratis šišanje!

Utrine

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Cocochoco brazilski keratinski tretman je inovativan proces tretmana za kosu koji je potpuno prirodan i ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene.

Temeljito regenerira i ravna kosu ne mijenjajući joj pritom strukturu. Keratinski tretman rezultira zdravom, ravnom, mekanom i sjajnom kosom u trajanju tri do četiri mjeseca. Tretman brazilskim keratinom pogodan je za svaki tip kose. Prednosti brazilskog keratina Cocochoco su što ispravlja suhu i oštećenu kosu, kosa postiže nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu, pruža termalnu zaštitu (od grijača - fen, pegla), štiti boju kose, spriječava pucanje vrhova, lakše je rasčešljati i oblikovati kosu, štedi vrijeme kod ravananja kose, izravnava kosu bez da joj mijenja strukturu, baršunasta i glatka kosa na dodir.

Kosa postaje jača, površina se zatvara i istovremeno je zaštićena od UV zračenja, vjetra, mraza, morske i klorirane vode. Brazilski keratin pogodan je za mekanu, oštećenu, kovrčavu, jednoličnu, tešku, nestašnu i grubu kosu. Zbog svojih svojstava prikladan je i za kemijski tretiranu ili obojanu kosu.

Cocochoco koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamjenjujući njen prirodni keratin izgubljen tijekom feniranja, farbanja i ostalih kemijskih procesa, zbog vanjskih vremenskih utjecaja. Ovaj inovativni tretman proizvodi keratinske nanomolekulue koje preobražava u mikro granule, a one su zatim učešljane u kosu. Kada je tretman nanesen, zatvara se u kosi pomoću pegle za ispravljanje kose na temperaturi od 220°C, kako bi se zatvorila vlažnost u kutikuli i stvorio gladak izgled kose.

Nakon tretmana kosa je sjajna i ispravljena, a rezultat je vidljiv odmah. Tretman se može koristiti na prirodnoj kosi i kosi koja je kemijski tretirana, a za dugotrajniji rezultat preporučuje se korištenje Cocochoco proizvoda za njegu kose nakon tretmana (šampon bez sulfata, regenerator, maska, ulje).

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 03.03.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Preporučava se za jako slabu, kovrčavu i oštećenu kosu
Trajanje tretmana na kosi 2 - 4 mj
Tretman se radi sa preparatom Brasil Cacau
Radno vrijeme

pon-pet 8 - 20 sati
sub 8 - 14 sati

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna