[Biograd na Moru] Hotel Albamaris 3*: 23.08. - 06.09.2021. - 3, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 ili 3 osobe + gratis smještaj za 1 dijete do 7 godina!

Biograd na Moru

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Hotel Albamaris 3* 

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, na samo 300 m udaljenosti od jedne od najljepših plaža Jadrana - Soline. Svojom raznovrsnom ponudom kao i visokom kvalitetom usluge učinit će vaš odmor nezaboravnim. 

Svega 100 m dalje od hotela nalazi se teniski centar koji je opremljen s 20 vrhunskih teniskih terena, a do središta Biograda može se stići za manje od 5 minuta ugodne šetnje kroz borovu šumu. 

Biograd na Moru smješten je na Zadarskoj rivijeri nadomak čarobnih kornatskih otoka, koji često nazivaju „raj za nautičare“ zbog raznolikih uvala i plaža. Biograd na Moru idealna je destinacija za sve rekreativce i ljubitelje aktivnog odmora (odbojka na pijesku na plaži Soline, biciklistička staza od Biograda do Parka prirode Vransko jezero, škola ronjenja, tenis).

U blizini hotela nalazi se i poznata plaža Soline - pješčana plaža poznata po plavoj zastavi, znaku čistoće. Pogodna je za obitelji s malom djecom i neplivače zbog postepenog ulaska u more. Okružena je borovom šumom, a na samoj plaži na raspolaganju su tuševi, kabine za presvlačenje, kafići, sladoled, dječje igralište, te teren za odbojku na pijesku. 
Uz to, samo 2,5 km od hotela nalazi se najzabavniji park na Jadranu Fun Park Biograd by Mirnovec u kojem možete odabrati pustolovinu po svom guštu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad. Možete iskusiti i nove atrakcije koje do sada nisu viđene na ovim prostorima. Jedna od njih je i avanturističko virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije pod nazivom XD Dark Ride.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 023 335 766/091 2399 301 ili biograd@hotelalbamaris.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 23.08. - 06.09.2021.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Mogućnost organizacije izleta po atraktivnim lokacijama u blizini Biograda; NP Krka, NP Kornati, Park prirode Vransko jezero
Udaljenosti: od plaže 300 m, od centra 600 m (5 min šetnje), od Fun parka Biograd 3 km

Kontakt i lokacija

Hotel Albamaris 3*, Biograd na Moru

biograd@hotelalbamaris.com

023 335 766/091 2399 301

Augusta Šenoe 40

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude