plaćanje na rate

10 tretmana maderoterapije u kombinaciji sa skockicom i limfnom drenažom + analiza sastava tijela!

Trešnjevka

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Maderoterapija = ubojica celulita!

Maderoterapija potječe iz Kolumbije, a izvodi se specijalno dizajniranim drvenim valjcima što čini terapiju 100% prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži. Ovom terapijom postižu se odlični rezultati, a prve promjene na tijelu vidljive su već poslije treće ili četvrte masaže. Tretmani se preporučuju za: razbijanje celulita, ubrzanje metabolizma, sagorijevanje masti, tonus i zatezanje, opuštanje tijela i uma te detoksikaciju i stimulaciju limfnog sustava.

Celulit, koji nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog unosa vode, nedovoljnog kretanja i stresa, razvija se u nekoliko faza. U prvoj fazi celulit se vidi golim okom, u drugoj fazi počinjemo zadržavati tekućinu te se osjećaju sitni čvorići, a u trećoj fazi tekućina postaje gušća, koža se bora i nastaje izgled „narančine kože“, dok je u posljednjoj fazi tekućina već gusta i čvorići su tvrdi te su vidljive rupice i kvržice. Naš primarni cilj u borbi protiv celulita je potaknuti usporenu limfu kako bi iz tijela uklonili otpadne tvari, smanjili upalu masne stanice te na kraju razgradili celulit.

Osim klasične ručne anticelulitne masaže, koja je prije svega usmjerena na razbijanje masnih nakupina, u pomoć nam stižu i valjci različitih tekstura koji se od davnina koriste za oblikovanje tijela. Ovu vrstu masaže nazivamo maderoterapija. Primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore.

Skockica pegla celulit, ali ne ostavlja modrice i ne boli. Dosadašnje oklagije s kojima se masovno uklanjao celulit u ovome HIT tretmanu promijenile su svoj oblik. Stoga se sve više počinje koristiti popularna oklagija ''skockica'' – drvena oklagija u obliku četke.  Zbog veličine drvenih utora moguće je duboko prodrijeti do celulita, a zbog veličine same ''skockice'' omogućeno je jednim potezom zahvatiti veće područje. 

Stimulirajući limfum osim željenog estetskog efekta, postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam- višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
 (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 04.10.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Trajanje svakog tretmana: 30 min

Broj dolazaka: 10

Ponuda se odnosi samo na žene!

Cjenik pogledajte OVDJE

Više o Beauty i Fit centru Alpha et Omega možete pogledati ovdje

Radno vrijeme:
pon - pet: 8 - 21 h
sub: 9 - 14

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude