Nezaboravna rafting avantura na Cetini uz skipere i opremu tijekom 3h!

Omiš

U.T.O. KonigUz U.T.O konig čeka vas avantura na jednoj od naših najljepših rijeka uz voćni desert, sok, fotografije i video na mail!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

10 kupljeno

Ne postoji bolji način da razbijete monotoniju svakodnevice od uzbudljivog raftinga na rijeci Cetini! O, da, bit će to prava pustolovina, uživancija i odmor u prirodi, na jednoj od najljepših rijeka koja je čista, svježa i naprosto predivna. Na ovu avanturu vodi vas U.T.O. Konig.

Rafting će trajati tri sata, a čitavo vrijeme uz vas će biti obučeni skiperi. U ponudi je uračunata i oprema za rafting, ali i fotografije vaše avanture koje će vam biti poslane putem E-maila. Također, biti ćete počašćeni sokom i voćnim desertom za okrjepu. Također, u cijenu je uključen i prijevoz od Omiša do mjesta za start raftinga i natrag (uz kasko osiguranje).

Rijeka Cetina je jedna prekrasna tvorevina prirode koja vas ne može ostaviti ravnodušnim. Tisućama je godina uporno protjecala kroz kanjon stvarajući čudesne oblike u svome koritu. Kristalno je čista i pružit će vam istinski doživljaj netaknute prirode s liticama visokim i do sto osamdeset metara, slapovima, jezerima, podzemnim tunelima i pedeset metara visokim vodopadom Gubavica. Ma savršenstvo...

Kako vam se sviđa naš plan za vašu avanturu? Uzmite svoj kupon i krenite istraživati čistu i netaknutu prirodu.


Kontakt i lokacija

U.T.O. Konig, Omiš

rafting.konig@hotmail.com

(091) 7295 829

Kneza Kačića 6

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude s popustima do -50%! 🤫 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter i započni lov na popuste! Budi brz!