Magic Well Volovčica- kružni trening za žene: mjesec dana neograničeno s uključenom upisninom za 149 kn!

Volovčica

Magic Well VolovčicaNamijenjen isključivo ženama svih starosnih dobi. Aktivira sve najvažnije grupe mišića u vrlo kratkom periodu. Analiza figure, mjerenje masnoće u tijelu. Na treninge dolazite kada želite i koliko želite!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

11 kupljeno

Magic Well prilagođen je i namijenjen isključivo ženama svih starosnih dobi i u trideset minuta nudi idealnu kombinaciju treninga snage i izdržljivosti. Aktivira sve najvažnije grupe mišića u vrlo kratkom periodu, povećava potrošnju energije te jača krvožilni sustav.

Prvi put kada dođete napravit će vam analizu figure, izmjeriti masnoću u tijelu i odraditi jedan trening što ukupno traje jedan sat. Na treninge dolazite kada želite i koliko želite, iako vam poručuju da je dovoljno vježbati tri puta tjedno po pola sata. Vas čitavo vrijeme nadziru trenerice, a radi se o kombinaciji aerobnog i anaerobnog treninga, pa je trening vrlo učinkovit, dinamičan i zanimljiv.

Ovaj individualni program s osobnim savjetovanjem je jedinstven u Hrvatskoj. Sprave za trening su posebno djelotvorne i istovremeno blage za zglobove, pospješuju visoku potrošnju kalorija i smanjuju postotak masnoće u tijelu, zatežu muskulaturu i stabiliziraju kralježnicu i zglobove.

Samo vam je pola sata dovoljno da postignete tijelo o kakvom maštate. To je zaista jako dobra računica, zar ne?!


Kontakt i lokacija

Magic Well Volovčica, Volovčica

magicwell.pescenica@yahoo.com

092 500 3023

Borongajska 56

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude s popustima do -50%! 🤫 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter i započni lov na popuste! Budi brz!