[Josipdol] Kuća Tržan: 3 dana i 2 noćenja za do 5 osoba za 700 kn!

Josipdol

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

Ako želite mir i tišinu- izabrali ste idealno mjesto.

Kuća Tržan smještena je na 700 metara nadmorske visine te nudi idealno mjesto za proslave momačkih, djevojačkih večera, rođendana i obiteljskih okupljanja.  

Vikendica Tržan nalazi se u Josipdolu, na 42 km od Plitvičkih jezera i dopušta boravak kućnih ljubimaca. Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u okviru objekta.

Vikendica Tržan uključuje i opremu za roštilj. Moguće je organizirati uslugu dostave namirnica. Trgovina prehrambenih proizvoda i kafić smješteni su u krugu od 1 km, a najbliži restoran udaljen je oko 5 km.

U objektu se mogu besplatno posuditi i unajmiti bicikli, a područje je popularno i među skijašima. U okolici je moguće uživati u brojnim aktivnostima poput vožnje bicikla i planinarenja. Postaja lokalnih autobusa nalazi se na 1 km, a željeznička postaja na 5 km od objekta. Do zračne luke Rijeka ima 54 km od vikendice Tržan. 


Planinska kuća Tržan ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak s kaminom, kuhinju, kupaonicu i prostranu vanjsku terasu s roštiljom - peka, kotlić i drva osigurani. Gostima je na raspolaganju TV i DVD uređaj te radio. Grijanje u objektu je na drva koja su osigurana. Na brijegu iznad kuće nalaze se ruševine modruške tvrđave Tržan-grada. 

Dok boravite u planinskoj kući, posjetite Nacionalni park Plitvice koji je udaljen 50 km, toplice Lešće koje su udaljene 30 km ili obližnje prirodne znamenitosti poput izvora, kanjona, jezera i špilja, Ivaninu kuću bajki u Ogulinu te jezero Sabljaci koje je bogato slatkovodnom ribom (možemo organizirati i ribolov), a dostupno je i igranje tenisa . 

Također, možemo Vam osigurati kupnju eko proizvoda (med, proizvodi od sira i proizvodi od kupina). Udaljnost većih gradova Rijeke i Zagreba je 100 km ili 1 sat vožnje. Udaljenost od mora je 80 km (Novi Vinodolski, Selce). Objekt je udaljen od izlaza s auto ceste A1 Zagreb –Split ( izlaz Ogulin) 10 km. 

Vidimo se u Josipdolu!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 3 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona

Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost termina na 098 966 1024 ili email natalija.bokulic15@gmail.com
Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 29.10.2021.
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti 
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti.
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Kontakt i lokacija

Kuća Tržan, Josipdol

natalija.bokulic15@gmail.com

(098) 966 1024

Modruš 10

Kupljeno više od 17

Dodaj u favorite