Izbjeljivanje zubi Smilite LED tehnologijom i Opalescence Boost gelom u Medicinsko estetskom centru Venus by Lucija Šarić

Maksimir

Medicinsko estetski centar VenusIzbjeljivanje zubi provjerenim metodama. Rezultati su odmah vidljivi. Tretman nema negativne posljedice i ne uništava caklinu.
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

67 kupljeno

Nijedna pasta niti poliranje ne može ih sasvim izbijeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti s požutjelim zubima, još uvijek im možete vratiti bijelinu suvremenom tehnologijom svjetlosnog izbjeljivanja!

Opalescence Boost gel koristi se tako da se oko zubnih vratova postavlja zaštitna barijera kako bi se spriječio kontakt gela sa zubnim mesom. Nakon toga se na vanjske plohe zubiju nanosi tanak sloj gela za izbjeljivanje. Gel se osvjetljava Smilite LED lampom kako bi došlo do aktivacije. Tretman traje oko 30 minuta, a rezultati su vidljivi odmah. Očekivano izbjeljivanje je 2 - 4 nijanse po ključu boja.

Trajnost rezultata ovisi o vašim individualnim prehrambenim navikama i oralnoj higijeni. Nakon tretmana ne preporučuje se konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja prvih 48h.

Kombinacija Smilite tehnologije s LED svjetlima i gela omogućuje profesionalni način izbjeljivanja zubi kojima se vraća prirodna bjelina i osmijeh na lice.
Tehnologija se sastoji od 3 diode i peroksidnog gela čime se oslobađa više kisika iz gela u manje vremena, a LED diode služe kako bi manje zagrijavale od klasičnog izbjeljivanja čime je sam tretman ugodniji za korisnika.

Smilite je preporučen kao najbolji uređaj za izbjeljivanje zuba od strane Sveučilišta u Firenci jer je svestraniji i učinkovitiji od ostalih sustava dostupnih na tržištu. Tijekom tretmana Beauty i laser centar Venus osigurava mogućnost gledanja TV-a za vrijeme tretmana. Sami birate u čemu ćete uživati tijekom tretmana s obzirom da će daljinski biti kod vas. 

A osmijeh? Koristit ćete ga više nego ikada! :)


Kontakt i lokacija

Medicinsko estetski centar Venus, Maksimir

info@venus.com.hr

01 8889 344, 095 3750 480

Maksimirska 94

Predložene ponude

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!