Izbjeljivanje zubi obje čeljusti uz najmoderniju Opalescence Boost tehnologiju: do 3 nijanse svjetliji zubi uz trajnost do čak 3 godine!

Maksimir

Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidošević LjubićUključeno čišćenje kamenca, poliranje i pjeskarenje uz siguran tretman bez iritacije i oštećenja cakline!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

10 kupljeno

Osmjeh je prvo što će svi primijetiti na vama. Ništa vas više ne može uzdignuti kao blistav osmijeh. Vaš osmijeh govori o vama više nego ijedna druga fizička osobina. Osmijeh ako je lijep daje vam samopouzdanje i utječe na otvoreniju i bolju komunikaciju s drugima. Zamislite sve dobre promjene koje bi blistaviji, bijeli osmijeh mogao donijeti i vama.

Kombinacija smilite tehnologija s LED svjetlima i gela omogućuje profesionalni način izbjeljivanja zubi kojima se vraća prirodna bjelina i osmijeh na lice.

Tehnologija se sastoji od 3 diode i peroksidnog gela čime se oslobađa više kisika iz gela u manje vremena, a LED diode služe kako bi manje zagrijavale od klasičnog izbjeljivanja čime je sam tretman ugodniji za korisnika.

Trajnost ovisi o vašim individualnim prehrambenim navikama i oralnoj higijeni. Nakon tretmana ne preporučuje se konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja prvih 48h.

Prednosti izbjeljivanja zubi su brojne. Ono će vratiti ljepotu vašim zubima i osmijehu, a suvremena sredstva izbjeljivanja zubi poput Opalescence Boost gela nemaju samo estetsku funkciju, već i zdravstvenu zaštitu: štite vaše zubno meso, ublažavaju osjetljivost zubi, jačaju zubnu caklinu i sprječavaju nastanak karijesa.


Kontakt i lokacija

Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidošević Ljubić, Maksimir

sonjadent@gmail.com

01 2421 147 , 091 5140 525

Bukovačka 10 A

Predložene ponude