IPL trajno uklanjanje dlačica s nadusnica i brade- 8 dolazaka!

Centar

Jean d`Arcel, Medical & Beauty InstitutRiješite se neželjenih dlačica bezbolnom metodom koja ne izaziva iritacije.
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

3 kupljeno

Ostvarite san gotovo svake žene o njegovanoj koži bez dlačica.

Tretman je sveobuhvatan i uklonit će dlačice na bradi i nausnici! Svi znamo da je dlaka na bradi uvjetovana problemom hormona te da joj je potrebno više tretmana da bi se dlaka uklonila! Stoga je ova ponuda idealna jer sadrži idealan broj tretmana koji rješavaju sve probleme s dlakama na nausnici i bradi bez obzira na vaš tip kože i dlaka.

IPL tehnologija je bezbolna metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica, koja pritom troši vrlo malo vremena. Sustav IPL omogućuje potpuno neagresivan tretman pa ga klijenti bez teškoća mogu uklopiti u svakodnevne životne aktivnosti, bez nepoželjnih kozmetičkih i zdravstvenih učinaka. Koža nakon tretmana postaje nježna i glatka, nema urastanja dlačica što je inače čest slučaj kod većine klasičnih depilacija, a i razdoblje između dviju epilacija znatno je dulje.

Uspješnost tretiranja dlačica IPL tehnologijom je 70 do 80 posto, što ovisi o tipu dlake i samoj problematici. Dlačice koje nakon prvih tretmana ostanu gotovo su neprimjetne jer posvijetle i postanu nježnije, gotovo pahuljaste. Najbolji učinci postižu se kod tamnih dlaka na svijetloj koži pa se klijentima ne preporučuje sunčanje barem tri do četiri tjedna prije tretmana. Prije tretmana IPL-om ne preporučuju se ni čupanje dlaka pincetom, depilacija voskom, korištenje krema za depilaciju ili izbjeljivanje dlačica. 

Iskoristite ponudu o kakvoj ste dosad samo mogli sanjati!


Kontakt i lokacija

Jean d`Arcel, Medical & Beauty Institut, Centar

jeancom@jean.com.hr

01 4812 638

Kaptol 18

Predložene ponude

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!