IPL brazilska depilacija: 6 tretmana

Centar

Jean d`Arcel, Medical & Beauty InstitutDugoročno se riješite dlačica i zaboravite na britvicu!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

7 kupljeno

Kategorije: Depilacije, Ljepota

Depilacija je trajna, akcija nije!

Od svih ženskih manjih i većih rituala, vjerojatno nije pretjerano reći da depilacija spada u one najomraženije i najiritantnije. Osim što iziskuje opetovano ponavljanje iste radnje, često je i sam rezultat prilično kratkotrajan pa dlačice ponovo izrastu u roku od par dana do par tjedana, ovisno kojom metodom se služite.

Postoji rješenje i za to. Stoga, hvala "Intensive Pulsed Light" metodi uklanjanja neželjenih dlačica s tijela za njeno postojanje! 

IPL depilacija podrazumijeva trajno uklanjanje dlačica s lica i tijela. Sigurna je, brza i bezbolna. Cijeli postupak prilično je jednostavan. U kožu usmjeravamo svjetlost koja se u folikuli dlačice pretvara u toplinsku energiju koja pak spaljuje njezin korijen.

Bitno je samo da na tretman dođete kada su dlačice u svojoj početnoj fazi rasta. Vremenski period rasta dlačica inače je različit za svako područje na tijelu. Postupak se ponavlja više puta u dogovorenim intervalima, ovisno o debljini i boji dlačice i kože. U tom periodu dlačice se ne bi smjele čupati kako bismo sačuvali korijen koji palimo. 

Iskoristite priliku i pojednostavite život trajnom depilacijom!


Kontakt i lokacija

Jean d`Arcel, Medical & Beauty Institut, Centar

jeancom@jean.com.hr

01 4812 638

Kaptol 18

Predložene ponude

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!