Digitalni ortopan s pregledom - kvalitetna i čista snimka cijele čeljusti u Ordinaciji dentalne medicine Čeko za 120 kn!

Rudeš

Ordinacija dentalne medicine Milorad Čeko

Ortopan omogućuje precizan i neiskrivljen prikaz zuba gornje i donje čeljusti. Obavezan je u planiranju protetske terapije, u ortodonciji te oralnoj kirurgiji kod planiranja postavljanja implantata ili vađenja neizniklih zubi.

Ponuda je istekla!

Ortopan predstavlja uređaj koji je postao neizostavan dio dentalne medicine. Njime je omogućeno dobivanje 2D rendgenske snimke svih zubi gornje i donje čeljusti, a postao je prvi korak pri obavljanju prvih pregleda jer se na taj način od početka mogu pratiti promjene ili anomalije na zubima kroz vrijeme. 

Dijagnostički, ovo je najvažnija snimka za pravovremeno otkrivanje bolesti zuba i okolnih struktura.

Snimka nam daje uvid u:

✓ Stanje pojedinog zuba i otkrivanje karijesne lezije
✓ Čeljusni zglob
✓ Stanje kosti u slučajevima parodontitisa
✓ Tvrdo i meko tkivo
✓ Stanje krune i korijena
✓ Okolne strukture paradonta i alveolarne kosti
✓ Prisutnost upalnih procesa/cista u kosti
✓ Zube koji još nisu izrasli – umnjaci
✓ Stanje sinusa

Ortopan je obavezan u planiranju protetske terapije, u ortodonciji te oralnoj kirurgiji kod planiranja postavljanja implantata ili vađenja neizniklih zubi. Ortopan mogu snimiti i djeca, jer je za djecu prilagođena manja količina zračenja. Jedina skupina koja se ne bi smjela snimati su trudnice, pogotovo u prvom tromjesečju.

Stomatološka ordinacija dr. stom. Milorad Čeko 

Na usluzi Vam je uigrani visokostručni osposobljeni tim stomatologa i pratećeg medicinskog osoblja kojim rukovodi dr. stom. Milorad Čeko, iza kojeg je više od dva desetljeća uspješne privatne prakse. Stomatološka ordinacija dr. Milorad Čeko osnovana je 1991. godine. Ordinacija ima i veći broj stalno angažiranih vanjskih suradnika čime se omogućuje kompletna stomatološka usluga bilo koje vrste i stupnja složenosti. Opremljena je najsuvremenijom opremom koja pacijentu osigurava brzu, bezbolnu i prije svega kvalitetnu stomatološku intervenciju. Zahvaljujući tome ordinacija pruža sve vrste usluga na jednom mjestu uz odgovarajuća jamstva za kvalitetu i trajnost obavljenih radova.

 

Prepustite se stručnjacima stomatološke ordinacije dr. Čeko za vrhunske rezultate!


Kontakt i lokacija

Ordinacija dentalne medicine Milorad Čeko, Rudeš

ordinacija@dental-ceko.hr

01 3861 266 i 098 798 882

Prilaz Grge Antunca 4

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!