Super cijena

[Crikvenica] Hotel Crikvenica 4*: 2 noćenja s doručkom za 2 osobe za 1.299 kn!

Crikvenica

Hotel Crikvenica 4*Priuštite si zasluženi opuštajući odmor! Dijete do 4,99 godina gratis. Korištenje: 21.05. – 17.06.2021.
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

5 kupljeno

Vi volite more. Prirodu. Volite sunce, lijepe i uredne plaže, sviđa vam se povijest i tradicija. Naravno, sve to imamo. I još puno više... Jer, crikvenička je rivijera jedan od najslikovitijih dijelova obale Jadranskoga mora. Spaja morski krajolik, zeleno zaleđe u Vinodolu i kontinentalni šumski predio sa savršenom klimom koja osvježava ljeti.

Hotel Crikvenica smješten je u Crikvenici, 50 metara od mora. Objekt obuhvaća restoran, a gosti se mogu opuštati na natkrivenoj terasi s barom. Na raspolaganju su spa sadržaji i terasa za sunčanje s ležaljkama te panoramskim pogledom na more i otok. U sklopu objekta dostupni su besplatan WiFi i parkiralište uz nadoplatu.

Sve sobe sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Iz pojedinih soba pruža se pogled na grad ili more. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s osnovnim besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Recepcija je otvorena 24 sata, a hotel ima zajednički salon i trgovinu za poklone.

Šetalište u Crikvenici proteže se od Selca do Dramlja. Osam kilometara  ugodne šetnice uz more.

Smještena je na Hrvatskom primorju u dijelu Kvarnerskog zaljeva svega 35 kilometara  od Rijeke. Ima oko 7000 stanovnika i glavna djelatnost je turizam. Crikvenica ima dugu povijesnu tradiciju. Prvi put se spominje još za vrijeme Rimljana prije nove ere, kao rimsko naselje “Ad Turres”. Svoj izvorno lječilišni karakter Crikvenica je zadržala do naših dana a dobro ustrojena medicinska ustanova Thalassotherapia poznato je lječilište za bolesti dišnih organa i reumatizam.

Klima

Povoljan smještaj Crikvenice i zaštićenost od jakih vjetrova, i to sa sjevera zahvaljujući obroncima planine Kapele, a s juga zahvaljujući otoku Krku, uvjetuju blagu klimu opuštajućeg tipa. Temperatura mora dostiže ljeti maksimalno 27 °C. Morski zrak se odlikuje čistoćom i raspršenim zdravim oligomineralima, a nema štetnih peludnih alergena i otpadnih plinova.

Plaže 

Prirodno razvedena hrvatska obala obiluje romantičnim zaljevima, eko-uređenim plažama (pješčanim i šljunčanim), po kojima je Crikvenica poznata i u mnogim europskim zemljama. Prirodne blagodati obogaćene su raznovrsnom sportsko-rekreacijskom ponudom za djecu, što u potrazi čovjeka za iskonskom ljepotom prirodnog doživljaja stvara osjećaj zadovoljstva koje se jednom doživi, a zauvijek pamti. Visokokvalitetna čistoća mora donijela je Crikvenici „Plavu zastavu“, europsko priznanje za čistoću mora.


Kontakt i lokacija

Hotel Crikvenica 4*, Crikvenica

info@hotel-crikvenica.com

051 505 800

Strossmayerovo šetalište 8

Predložene ponude