Čišćenje lica, 3 tretmana ultrazvukom i hijaluronska ampula!

Trešnjevka

Beauty salon LaViČišćenje lica nedvojbeno je najvažniji dio vaše osnovne rutine u njezi lica, a ultrazvuk lica se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

10 kupljeno

Kategorije: Ljepota, Tretmani lica

Čišćenje lica svakodnevni je dio njege lica. Svakodnevnom primjenom make up-a, krema i ostalim vanjskim utjecajima začepljuju se pore te koža ne može disati. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni i pogoršavaju ten i izgled lica. Cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi one ispraznile miteser i nečistoću.

Uloga mehaničkog čišćenja je uklanjanje zatvorenih mitesera koji izgledaju kao sitne kvržice, tzv. zatvoreni miteseri, i upalnih promjena, tj. akni. Parenje je potrebno kako bi se koža omekšala, a pore proširile i tako se koža lakše očistila. Sitnim iglicama vrši se površinski ubod u miteser te se prstima istiskuje sadržaj mitesera. Ubod nije bolan niti ostavlja ožiljke. Samo tiskanje nije ugodno na pojedinim mjestima, kao što je primjerice nos ili kod jačih upala. Nakon mehaničkog čišćenja, nanosi se maska na lice koja svojim djelovanjem postiže dubinsko čišćenje i umirenje kože. Za kraj se masažom lica potiče cirkulacija, a tretman završava kremom za lice prema Vašem tipu kože.

Ultrazvuk lica se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica.  Te svi aktivni sastojci (vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina, vitamin c, kolagen, elastin) koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju. Prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima. Polako se otpusta i puno duže djeluje nego preparati koji se ručno nanose na kožu lica. Djelovanje ultrazvučnog tretmana lica unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica.

Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak naše međustanične tekućine nalazi se u koži, strukturama oka kao i omotačima zglobova. Uz kolagen i elastin, jedan je od glavnih sastojaka vezivnog tkiva koje okružuje naše stanice kože gdje koži pruža vlagu i čvrstoću. Mlada, zdrava koža sadrži puno hijaluronske kiseline, ali kako starimo, naša koža proizvodi je sve manje, a postojeće rezerve se troše.


Kontakt i lokacija

Beauty salon LaVi, Trešnjevka

suzanahubej7@gmail.com

0958654858

Nova cesta 120

Predložene ponude