Zagreb, The Movie Hotel***: 2 dana s doručkom za dvoje nedaleko od centra grada!

The Movie pub

249.00 HRK

  • Svaka soba nosi ime slavnog glumca ili glumice
  • U predvorju hotela The Movie pub za zabavu
  • Tramvajska stanica ispred hotela

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Opustite se dva dana u hotelu The Movie Hotel i zaboravite na svakidašnje brige!

The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. Sobe The Movie Hotela nose nazive poznatih svjetskih glumaca te su i ukrašene njihovim ekskluzivnim fotografijama. 

 

U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bendova u večernjim satima. Osim puba i restorana, gostima je na raspolaganju i Texas Steak & Grill House, novotvoreni vrhunski restoran u Western American stilu smješten na glavnoj prometnici u Savskoj 141, (prvi ulaz do The Movie Pub & Restoran).

Hotel posjeduje i vlastito parkiralište. Ispred hotela je tramvajska stanica te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je 15 minuta gradskim prijevozom. Dakle, vrlo brzo ste blizu mnogih znamenitosti koje krase grad Zagreb - poznata tržnica Dolac, muzeji, parkovi, slastičarnice i još mnogo toga!

Smještaj:

Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskom TV, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice s umivaonikom, tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete. Dostupne su s dva odvojena twin kreveta i stolicama za sjedenje u sobi.


Kontakt i lokacija

The Movie pub

info@the-movie-pub.com

01 4400 680

Savska 141 , Zagreb, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!