Specijalistički kardiološki pregled s konzultacijama / kompletnom obradom ili sama obrada!

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregled 1

300.00 HRK

  • Važno je na vrijeme prepoznati i liječiti bolest srca i krvnih žila
  • Preventivni kardiološki pregled preporučujemo ljudima starijim od 40 godina 

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Kardiovaskularne bolesti još su uvijek vodeći uzrok smrti u Republici Hrvatskoj

Važno je na vrijeme prepoznati i liječiti bolest srca i krvnih žila zato što fatalne komplikacije često nastaju naglo (npr. infarkt miokarda ili disekcija – prsnuće aorte) i zato što bolest može napredovati u fazu kada se više ne može znatnije pomoći bilo kakovim metodama. Preventivni kardiološki pregled preporučujemo ljudima starijim od 40 godina koji do sada nisu imali simptome, ali imaju neke od faktora rizika za razvoj koronarne bolesti srca kao što su obiteljska sklonost, povišen krvni tlak, povišene masnoće u krvi, šećerna bolest, pušenje, pretilost i trajni stres.

Ljudima mlađim od 40 godina preporučujemo pregled ako su izloženi velikim fizičkim naporima (npr. sportaši). Naime, postoje bolesti srca koje su često prirođene odnosno nasljedne (hipertrofična kardiomiopatija, aritmogena displazija desnog ventrikula, kanalopatije, anomalije koronarnih žila), koje ne moraju nužno stvarati simptome i time ukazati na bolest, ali kod napora mogu dovesti do fatalne aritmije i smrti.
 
Kardiološki pregled osobito preporučujemo kod ljudi koji imaju određene simptome poput zaduhe u naporu i mirovanju, bolova u prsima, omaglica ili gubitka svijesti, osjećaja lupanja i preskakivanja srca, oticanja nogu i trbuha. U pravilu u tim slučajevima je bitno što prije doći na pregled jer se može raditi o vrlo opasnim bolestima koji mogu dovesti do naglog pogoršanja stanja i smrti (npr. nestabilna angina pektoris, zatajivanje srca).
 

Kontakt i lokacija

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregled 1

narucivanje@vaspregled.hr

01 5811 588

Trpinjska ulica 5a, Zagreb, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!