Slovenija-Rogla, pansion Smogavc: 3 dana jesenskog odmora za dvoje!

Pansion Smogavc

1,485.00 HRK

  • 700 m ispod Rogle
  • U zelenilu i mirnom okruženju
  • Panoramski pogled na dolinu prema mjestima Zreče i Slovenske Konjice

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Ugodno se možete opustiti u zagrljaju pohorskih šuma, u restoranu sa smještajem Smogavc, gdje smo za vas pripremili opuštajući, ali aktivan odmor!

Pansion Smogavc se nalazi na jugoistočnoj strani Zreškog Pohorja u slikovitom selu Gorenje pri Zrečah, na nadmorskoj visini od 760 m, odakle se pruža panoramski pogled na dolinu i okolne obronke Pohorja!

Pansion je idealno polazište za izlete u okolicu, šetnje i biciklizam. Od Rogle je udaljen 10,5 km, a od Zreča 4 km. U pansionu je moguće iznajmiti bicikl ili opremu za nordijsko hodanje, a tu je i fitness na otvorenom. Slobodno vrijeme možete provesti i uz biljar, stolni nogomet, stolni hokej i stolni tenis. Tu je i prostor za opuštanje s foteljama za ugodno druženje. Nakon kvalitetno provedenog dana, možete se opustiti u jedinstvenoj sauni u kolibi sagrađenoj odpohorskog drva. Pansion Smogavc raspolaže sa 12 soba i jednim apartmanom. Sve te sobe su namještene u pravom pohorskom stilu i imaju kupaonicu s WC-om i tušem, TV i telefon. U cijelom pansionu je dostupan besplatan Wi-Fi.

U pansionu možete uživati u različitim lokalnim kulinarskim specijalitetima i pritom uživati u panoramskom pogledu na dolinu i prekrasnu prirodu koja krasi ovaj kraj. Ako dođete s djecom, ona će uživati u dječjem igralištu i animacijskom programu za djecu i odrasle.

1. DAN

Dolazak u popodnevnim satima i smještaj u sobi. Osvježenje uz piće dobrodošlice. SAVJET 1: Po dolasku rezervirajte saunu i unajmite električne bicikle! Prije večere, prošetajte se oko sela i uživajte u panoramskom pogledu na dolinu i obronke Pohorja. Večera između 18:00 i 19:30h. Mogućnost korištenja saune nakon večere (između 20:00 i 22:00 ili 21:00 i 23:00h).

2. DAN

Nakon doručka (doručak je između 7:30 i 10:00h) pripremite mini ruksak i napunite bocu vodom i skočite na bicikl. Do Rogle imate 45 min vožnje električnim biciklom. Prijedlog: U kolibi na Pesek možete se prepustiti domaćoj kuhinji. U 3 sata možete doživjeti puno s biciklom, ali možete i  produljiti najam (više o ponudi na recepciji).

U popodnevnim satima možete se opustiti u "relax zoni" na travnjaku gostionice. Također možete opustiti umorne mišiće kupanjem u termalnoj vodi termi Zreče (ugodna ponuda s popustima na recepciji). Večera između 18:00 i 20:00h.

Provedite večer s mještanima uz čašu vrhunskog vina od lokalnih vinara i poslušajte zanimljive glasine ljudi ovdje. Vjerujte da ćete čuti mnogo zanimljivih stvari.

3. DAN

Priuštite si produženi san, jer vas je pohorski zrak sigurno umorio. Za doručak ste dobrodošli do 10:00h, zatim se možete odlučiti za neku aktivnost u okolici po vašem izboru (dodatni najam električnih bicikala, obilazak ostalih destinacija Rogla Pohorje u široj okolici ... više www.destinacija-rogla.si). Zanimljiv i jedinstven doživljaj je piknik u prirodi sa domaćim delicijama pansiona Smogavc (rezervacije i informacije na recepciji).

Uživajte u jesen na Pohorju!


Kontakt i lokacija

Pansion Smogavc

info@smogavc.com

00386 3 757 35 50

Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče , Slovenija

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!