Podaca, Morenia All Inclusive Resort: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe i do 2 djece do 8 g. od 1989 kn!

Morenia All Inclusive Resort***

298.00 HRK

  • Malo primorsko mjesto
  • Jedini obiteljski resort na Makarskoj rivijeri
  • 35 km od Makarske

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Morenia All Inclusive Resort nalazi se u malom primorskom mjestu Podaca, udaljena 35 km od Makarske i jedini je obiteljski resort na Makarskoj rivijeri!
 
Nakon opsežnog renoviranja resort je otvoren 2018. godine, osvaja svojim modernim izgledom, mnoštvom sadržaja i nedvojbeno savršenom lokacijom uz samo Jadransko more. U resortu se nalazi ukupno 183 smještajne jedinice raspoređene u 9 samostalnih zgrada/depadansi, te centralni plažni objekt u kojem se nalaze glavni sadržaji naselja: recepcija, restoran, snack-bar, fitness centar, dječji klub i igraonica za mlade. 
 
A na putu prema hotelskoj plaži očekuju vas i 3 vanjska slatkovodna bazena: panoramski preljevni, centralni zabavni i plitki dječiji bazen. Za izležavanje na suncu dovoljno je ležaljki i suncobrana, i uz bazene i na hotelskoj plaži. Birajte između betonskog platoa ili vrućeg žala, ispred kojeg je u moru usidren aquapark kojeg vole djeca, a odrasli obožavaju. Zaigrajte se sa najmlađima na vanjskom dječjem igralištu ili ih prepustite animatorima u dječijem klubu. U pauzama između kupanja, sunčanja i igranja osvježite se na all inclusive baru i tako sve do kasnih večernjih sati.
 

Morenia All Inclusive Resort idealno je mjesto za odmor s najmlađima!


Kontakt i lokacija

Morenia All Inclusive Resort***

reservations@morenia.com.hr

+385 21 399 909

Lučica 21, Podaca, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!