Moravice, Kuća za odmor Vaska: 3 dana u Gorskom kotaru za 600 kn!

Kuća za odmor Vaska

120.00 HRK

  • Netaknuta priroda Gorskog kotara
  • Novouređeni apartmani za 4 osobe (2+2)
  • Slobodno korištenje roštilja
  • Ljuljačke, klackalica i tobogan za djecu

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Izreka moja kućica, moja slobodica najbolje opisuje ono što vas očekuje u Gorskom kotaru!

Prekrasna kuća s apartmanima, okružena prirodnim ljepotama od kojih zastaje dah, omogućit će vam prekrasan odmor, bilo u društvu prijatelja, bilo u društvu obitelji. Vodimo vas u Kuću za odmor Vaska s malom goranskom selu Donji Vukšići, pored Moravica. 

Ponuda uključuje dva noćenja za četiri osobe, što znači da vas čekaju tri dana čiste uživancije. Kuća je potpuno opremljena te okružena prekrasnom netaknutom prirodom. Možete je posjetiti u bilo koje godišnje doba jer svako od njih nosi svoje čari i posebnosti. Do nje ćete brzo doći jer je od Zagreba udaljenost nešto manje od 2 h vožnje, a od Rijeke 1 h i 15 minuta.

Apartmani unutar kuće su novouređeni, potpuno opremljeni uređajima i predmetima koji bi vam mogli zatrebati tijekom boravka. Svaki apartman se sastoji od kuhinje s dnevnom sobom, kupaone i spavaće sobe. Predviđeni su za 2+2 osobe, a po potrebi je moguć i dodatni ležaj. Na raspolaganju vam je vanjski roštilj i sjenica sa stolom i klupama, a za djecu su tu ljuljačke, klackalica i tobogan. U susjedstvu djecu možete upoznati s domaćim životinjama koje se nalaze u ograđenom prostoru na otvorenom.

Boravak u prirodi u dobrom društvu pomoći će vam da se potpuno opustite i zaboravite na svakodnevne brige i probleme. Ako nemate naviku kraćih putovanja i odmora, neka vam ova ponude bude početak jedne lijepe i zdrave navike.

Odmorite se u prekrasnom prirodnom okruženju uz omiljenu ekipu. Gorski kotar vas spremno čeka! 


Kontakt i lokacija

Kuća za odmor Vaska

nat.jaksic@gmail.com

091 509 1787

Donji Vukšići 6, Moravice, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!