Jesenska HIT akcija - maderoterapija lica ili tijela!

Centar zdravlja i ljepote Mia

245.00 HRK

  • Najučinkovitiji način uklanjanja celulita
  • Kompletna detoksikacija organizma i izbacivanje toksina iz tijela
  • Tehnika manualne terapije koja opušta mišiće, blagotvorno djeluje na kožu i krvne stanice, jača i revitalizira ih, zateže i podmlađuje

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Maderoterapija

Masaža drvenim valjcima je  tehnika manualne terapije koja opušta mišiće, blagotvorno djeluje na kožu i krvne stanice, jača i revitalizira ih, zateže i podmlađjuje..

Maderoterapiju lica - masaža drvenim valjcima pomaže da  koža postane zategnuta, elastična i glatka, eliminiraju se otoci i otečenost lica , rješava se problem  podbradka. Izuzetan efekt se postiže zbog  izbacivanje toksina, poboljšanja ishrane kožnog tkiva i prije svega oslobađanja  od suvišne tekučine.

Maderoterapija tijela - primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam - višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit. Osim što je ovo odlična metoda redukcije celulita izvrsni rezultati su se pokazali kod problema teških, umornih i otečenih nogu i u tom smislu ova terapija donosi pravo olakšanje.

Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba kod kojih su poboljšanja vidljiva već nakon jednog ili dvaju tretmana.

Vidimo se!


Kontakt i lokacija

Centar zdravlja i ljepote Mia

majasimunovic5@gmail.com

099 875 9650

Šibenska 27, Split, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!