Maderoterapija i presoterapija! Idealna kombinacija na dvije lokacije!

Glitter&Glam

99.00 HRK

  • Maderoterapija ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine i višak vode
  • Zateže kožu i vidljivo uklanja celulit
  • Presoterapija razgrađuje celulit, potiče rad metabolizma i utječe na smanjenje obujma

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Maderoterapija je tehnika uklanjanja narančine kore uz pomoć masaže s rezbarenim drvenim valjcima koja je sve popularnija i u Hrvatskoj!

Metoda je nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje narančinu koru na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati. Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života.

Osim podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine i višak vode, zateže kožu i tako učinkovito uklanja celulit.

Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalanim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Primjenjujući taj tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit (kao i ostale toksine, višak vode…) k mjestu izbacivanja, tj. urinarnom i probavnom traktu. Masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

Presoterapija je jednostavna, brza i sigurna. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu. 

Tretman presoterapije se odvija bez nanošenja ulja ili krema, dakle na čistoj koži, izvodi se aparatom uz pomoć rukava/nogavice koji se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Upuhivanjem zraka se stvara pritisak na određene dijelove tijela, a međustanična tekućina koja se taložila se tada potiskuje natrag u krvotok.

Glitter&Glam vas čeka!

Kontakt i lokacija

Glitter&Glam

glitterglamzg@gmail.com

(097) 7848 411 (Maksimir), (097) 6283 971 (Jarun)

Ulica Vjekoslava Heinzela 3 (Maksimir) i Pakoštanska 3 (Jarun), Zagreb, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!