Gorski kotar, kuća Plemenitaš: 3 dana odmora za do 9 osoba!

Kuća za odmor Plemenitaš

899.00 HRK

  • U srcu netaknute prirode, na brežuljku 800 m iznad rijeke Kupe
  • U malenom selu nedaleko Lukovdolu, 12 km od AC Zagreb Rijeka
  • Tradicionalna višestoljetna kuća, prekrasno uređena modernom opremom
  • Blizina Kamačnika, Orlovih stijena, NP Risnjak

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Užvajte tri dana u Kući za odmor Plemenitaš, u idiličnom goranskom selu Lukovdol, nedaleko grada Vrbovsko, na brežuljku ispod kojeg teče rijeka Kupa

To je tradicionalna, višestoljetna kuća koja je potpuno renovirana i prekrasno uređena s modernom opremom. Kuća Plemenitaš je nositelji oznake kvalitete Kvarner family koja jamči visoke turističke standarde, uređeni okoliš, poštivanje tradicije, odličan smještaj i obiteljsku atmosferu. Dođite i provedite s društvom ili obitelji 3 prekrasna dana u ovoj nenadmašnoj prirodi! 

Kuća može primiti do 9 osoba. Sastoji se od prizemlja i visokog potkrovlja. U prizemlju su dvije spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na veliku terasu, dnevni boravak s kaminom, kuhinja s trpezarijom i kupaonica. U visokom potkrovlju nalazi se velika spavaća soba s balkonom i zahodom. Posjeduje perilicu za suđe, perilicu za rublje, aparat za kavu, fen za kosu, brzi wifi, TV s kućnim kinom, SAT TV, DVD, kolekciju filmova raznih žanrova. Kuća posjeduje vanjski roštilj s vrtnom garniturom. Dječji krevetić stoji na raspolaganju kao i nekolicina igračaka. 
 
 
Kuća je idealno mjesto za odmor ili romantični vikend, a ako je aktivni odmor ono što želite, prošetati se možete do Orlovih stijena koje se nalaze iznad Plemenitaša i s kojih se pruža jedinstven pogled u daljinu preko rijeke Kupe i slovenskih planina. Možete posjetiti i Nacionalni park Risnjak. Ako želite loviti ribu možete dobiti jednodnevnu dozvolu. Koga pak zanima kulturni turizam može posjetiti Oblikovnu radionicu Plemenitaš, muzej i rodnu kuću Ivana Gorana Kovačića, dvorac Zrinsko Frankopanski u Severinu ili pak samostan u Gomirju. Pruža vam se bezbroj mogućnosti, na vama je samo da izaberete. 
 
 
 
Prepustite se ljepotama Gorskog kotara uz smještaj u kući za odmor Plemenitaš!

Kontakt i lokacija

Kuća za odmor Plemenitaš

viktorija.cvjetovic@gmx.net

098 139 3713

Plemenitaš 14, Lukovdol / Vrbovsko, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!