Izbjeljivanje zubi Smilite LED tehnologijom i Opalescence Boost gelom!

Beauty i laser centar Venus

299.00 HRK

  • Izbjeljivanje zubi provjerenim metodama
  • Rezultati su odmah vidljivi
  • Bez oštećivanja cakline

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Nijedna pasta niti poliranje ne može ih sasvim izbijeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti s požutjelim zubima, još uvijek im možete vratiti bijelinu suvremenom tehnologijom svjetlosnog izbjeljivanja!

Opalescence Boost gel koristi se tako da se oko zubnih vratova postavlja zaštitna barijera kako bi se spriječio kontakt gela sa zubnim mesom. Nakon toga se na vanjske plohe zubiju nanosi tanak sloj gela za izbjeljivanje. Nakon toga gel se osvjetljava Smilite LED lampom kako bi došlo do aktivacije. Tretman traje oko 40 minuta, a rezultati su vidljivi odmah - Očekivano izbjeljivanje je 3 - 4 nijanse po ključu boja

Trajnost rezultata ovisi o vašim individualnim prehrambenim navikama i oralnoj higijeni. Nakon tretmana ne preporučuje se konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja prvih 48h.

Kombinacija Smilite tehnologija s LED svjetlima i gela omogućuje profesionalni način izbjeljivanja zubi kojima se vraća prirodna bjelina i osmijeh na lice.


Tehnologija se sastoji od 3 diode i peroksidnog gela
čime se oslobađa više kisika iz gela u manje vremena, a LED diode služe kako bi manje zagrijavale od klasičnog izbjeljivanja čime je sam tretman ugodniji za korisnika.

Smilite je preporučen kao najbolji uređaj za izbjeljivanja zuba od strane Sveučilišta u Firenci jer je svestraniji i učinkovitiji od ostalih sustava dostupnih na tržištu.

Tijekom tretmana Beauty i laser centar Venus vam osigurava mogućnost gledanja TV-a za vrijeme tretmana. Sami birate u čemu ćete uživati tijekom tretmana s obzirom da će daljinski biti kod vas.
 

A osmijeh - koristit ćete ga više nego do sada!


Kontakt i lokacija

Beauty i laser centar Venus

centarvenus@gmail.com

01 8889 344, 095 3750 480

Maksimirska 94, Zagreb, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!