Intenzivni tečaj šminkanja uz 70% popusta: Artdeco kozmetika, materijali uključeni!

BB4U

299.00 HRK

  • Edukacija traje 4 puna sata, materijali uključeni u cijenu ponude
  • Kvalitetna kozmetika poznate marke Artdeco
  • Male grupe, maksimalno 4 polaznika
  • Ponuda se odnosi na žene i muškarce

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Volite šminku i znate da spretne ruke mogu postići čuda kad je riječ o šminkanju, no niste zadovoljni trenutnim vještinama?

Ili znate osnove ali biste htjeli naučiti dodatne trikove ili pretvoriti strast za šminkanjem u posao? Ovo je ponuda za vas!

Za vaš glamurozan (ili svakodnevno besprijekoran) izgled ne trebaju biti uvijek zaslužni profesionalni šminkeri. Vještinu  sada možete naučiti na intenzivnom jednodnevnom tečaju šminkanja u Središću!

Uz rad u malim grupama (max 8 osoba) stručna i iskusna vizažistica uputiti će vas u sve velike i male tajne velikih majstora šminke.

Da, znamo da svi ti trikovi postoje u obliku video tutoriala negdje na internetu, ali znate i sami da je vježba jedini ispravni način za do kraja svladati bilo koju vještinu. A najbolje je vježbati uz kvalitetnu kozmetiku poznate marke ARTDECO, koju vam u sklopu ove edukacije osigurava BB4U.

Po završenom tečaju možete (uz nadoplatu 50 kn) dobiti i certifikat, koji vam možda donese i neke nove poslovne prilike ;)

BB4U  partner je ovlaštenih zastupnika u Hrvatskoj za ARTDECO (Kameja d.o.o) i Magnetic Nails (Forma Moderna d.o.o) i ovlašten je za certificirane edukacije.


Kontakt i lokacija

BB4U

bb4u.academia@gmail.com

01 777 0992, 095 663 6712

Brune Bušića 4, Zagreb, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!