Estetska korekcija nosa u Poliklinici Arcadia za samo 7.999 kn!

Poliklinika Arcadia

7,999.00 HRK

  • Ako ste već dugo nezadovoljni oblikom vašeg nosa, ovo je idealna prilika za vas!
  • Oblikujte nos prema vlastitim željama
  • Anestezija i smještaj na dan operacije su uključeni u cijenu
  • Stručno osoblje Poliklinike Arcadia ima dugogodišnje iskustvo u izvođenju ovih operacija

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Nezadovoljni ste oblikom i izgledom nosa? Smatrate da se ne uklapa u potpunosti u simetriju vašeg lica? Nos je jedan od najistaknutijih aspekata našeg lica, te se sve više ljudi odlučuje na njegovu korekciju.

Poliklinika Arcadia je prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske

Rinoplastika je estetski, a ponekad i rekonstrukcijski kirurški zahvat radi poboljšanja ili promjene oblika nosa ili ispravljanja njegove funkcije. Brojni faktori određuju estetski izgled nosa, kao što su prednja projekcija, širina, visina, oblik vrška nosa, nosnice, kolumela, baza i usklađenost nosa s ostalim crtama lica.
Ne postoje posebne mjere, oblici ili kutovi za lijep nos, ali crte i proporcije lica se uzimaju u obzir, kao i spol, dob, osobine kože i želje pacijenta.

Neprivlačni estetski izgled nosa mogu uzrokovati nasljedni čimbenici, ranije bolesti ili povrede. Indikacije za preoblikovanje nosa uključuju preveliki ili premali nos, „grbu“ na dorzumu nosa, zakrivljenost nosa i razmak između nosnica, spušteni vrh nosa, asimetriju nosnih hrskavica, preširoke nosnice i nejednak kut između nosa i gornje usnice.

Funkcionalni poremećaji mogu se riješiti jednim estetsko-rekonstrukcijskim kirurškim zahvatom na nosu. Neki od tih poremećaja su iskrivljenost septalne hrskavice i koštanog dijela septuma, deformacije prisutne od rođenja, promjene u području nosne valvule, koje uzrokuje otežano disanje te pomak nakon traume nosa.

Rinoplastika kao kozmetički zahvat vrlo je tehnički zahtjevan i zahtijeva dugogodišnju kliničku praksu i osposobljavanja pa je vrlo važno odabrati iskusnog plastičnog kirurga, poput Dr. Bojana Ignatovskog, člana Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju.
 


Priprema za operaciju

Ovisno o dobi pacijenta i prethodnom zdravstvenom stanju, u poliklinici se mogu obaviti različiti testovi kao što su hemogram (analiza krvi), koagulacijski testovi, metabolički i urinarni testovi, elektrokardiogram i, prema potrebi, internistički pregled. Ukoliko se radi o mladom pacijentu bez kliničke povijesti bolesti, rade se samo minimalni testovi kako bi se smanjila nelagoda.

Lijekovi poput aspirina i analgetika moraju se izbjegavati 2 tjedna prije operacije a s pušenjem treba prestati 3 tjedna ranije jer oboje može utjecati na zgrušavanje krvi i opskrbu kisikom u tkivima na kojima se vrši zahvat. 


Tijek zahvata

U razgovoru s liječnikom radi se procjena i označavanje područja tretiranja. U detaljnom razgovoru prolaze se želje, ciljevi i očekivanja klijenta. Tijekom procjene kirurg ispituje opći izgled nosa i sklad s ostalim crtama lica, radi i pregled unutarnje komore nosa. Utvrđuje se izgled baze; je li široka, uska ili normalna uz pregled donjeg septuma, također se gleda izgled vrha nosa; je li spušten, širok, asimetričan i slično. Također se gleda hrbat nosa te dužina i procjenjuje opći izgled.

Sam zahvat traje do maksimalno 3h, najčešće kraće te se nakon zahvata vrlo brzo možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. Ukoliko postoji poseban medicinski razlog, postoji mogućnost noćenja u poliklinici bez dodatne naplate. Oko 3 mjeseca nakon operacije preporučuje se učiniti kontrolu konačnog oblika nosa.

 

Nakon operacije

Pacijenti su mobilni vrlo brzo nakon kozmetičkog i rekonstruktivnog zahvata na nosu, u većini slučajeva u roku od nekoliko sati nakon zahvata. Najneugodniji osjećaj nakon kozmetičkog zahvata na nosu je osjećaj suhoće u ustima jer pacijenti imaju tampone u nosu i dišu kroz usta.

Nakon kozmetičke korekcije nosa tamponi se vade nakon 24-72 sata, ovisno o tehnici koja je korištena. Udlaga ostaje u nosu od 5 do 14 dana, iako se pacijenti mogu vratiti svojim uobičajenim aktivnostima pomoću udlage. Blago otjecanje nosa može biti prisutno do 3 mjeseca nakon operacije.

 

Prepustite se timu vrhunskog stručnjaka Dr. Bojana Ignatovskog koji je proglašen najdoktorom za 2018. i 2019. godinu i vratite samopouzdanje!


Kontakt i lokacija

Poliklinika Arcadia

poliklinika@poliklinika-arcadia.hr

043 675 200

Strma ulica 16, Daruvar, Daruvar, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!