Split, Apartmani 4 You****: 2 ili 3 noćenja za 2 osobe od 695 kn!

Apartment 4 You in Split

695.00 HRK

  • Moderno uređeni i potpuno opremljeni apartmani za dvije osobe
  • U samom centru Splita
  • 500 metara od popularne plaže Bačvice, 350 metara od Dioklecijanove palače
  • 3 apartmana na 2 lokacije (Bihačka 11 i Pojišanska 13)

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Uživajte u ugodnom smještaju u Apartmanu 4 You in Split**** u centru grada Splita i upoznajte čari Dalmacije iz prve ruke!  

U ponudi imamo 3 apartmana smještena u samom centru Splita (Bihačka 11 i Pojišanska 13) 350 metara od Dioklecijanove palače koja je pod zaštitom UNESCO-a i samo 500 metara od lokalno popularne plaže Bačvice.

Gradski muzeji su u neposrednoj blizini Apartmana, dok je Narodni trg - Pjaca i Riva cca. 400 metara od objekta.

Objekti nude smještaj s 4 zvjezdice, moderan dizajn i besplatan WiFi.

Uz klimu, apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Kupaonica je opremljena tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

Vlasnik može organizirati uslugu najma automobila i uslugu prijevoza iz i do zračne luke uz nadoplatu.

Zračna luka Split udaljena je 23 km.

Apartment 4 You imaju pogled na grad i javni besplatni parking ispred zgrade.

 

Malo o gradu Splitu...

Split je najveći grad u Dalmaciji i drugi po veličini grad u Hrvatskoj. Druga je po veličini hrvatska teretna luka, ali i jedna od vodećih putničkih luka na Mediteranu.

Split je smješten na jadranskoj obali, u srednjoj Dalmaciji, na Splitskom (Marjanskom) poluotoku. Premda s tri strane okružen morem, Split je obilježen i okolnim planinama, Mosorom na sjeveroistoku, Kozjakom na sjeverozapadu te brdom Marjan, jednom od najvažnijih gradskih simbola, na zapadnom dijelu poluotoka - u blizini stare gradske jezgre. Split okružuju otoci Brač, Hvar, Šolta i Čiovo.

Split ima sredozemnu klimu, koju karakteriziraju suha i vruća ljeta i prohladne, ali umjerene i vlažne zime. Prosječna temperatura zraka najtoplijeg mjeseca viša je od 22°C, a najhladnijeg viša od 4°C.

Punih 17 stoljeća traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio baš na tom poluotoku blizu velikog rimskog grada Salone izgraditi palaču u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U tih 1700 godina Palača je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine.

U toj strukturi vidljivi su i još uvijek živi svi povijesni slojevi od starog Rima, preko srednjeg vijeka do danas. Šetnjom kroz drevni grad moguće je putovati kroz vrijeme, promatrati vrhunske primjere antičke arhitekture poput Peristila, srednjovjekovne romaničke crkvice i gotičke palače, renesansne portale plemićkih kuća, barokne fasade, sve do moderne arhitekture izvanredno uklopljene u bogatu baštinu.

Takva slojevitost odražava se i u svakodnevnom životu Splita. Lokalni stanovnici sjede u istim kafićima, restoranima i kupuju u istim trgovinama s turistima, dajući im dojam da su dolaskom u Split postali sastavnim dijelom grada i njegovog ritma. Tržnica i ribarnica u centru su života svake splitske obitelji, kao što se cijeli društveni život grada od 200 tisuća stanovnika ogleda na njegovoj Rivi, gdje će svaki gost koji drži do sebe popiti kavu sjedeći do bučnih, temperamentnih Splićana.

Split je mnogo više od veličanstvene arhitektonske kulise. Grad je to u kojem je moguće uživati u vrhunskoj gastronomiji i vinima, naći brojna kulturna događanja poput filmskih i kazališnih festivala, izložbi, vrhunskih muzeja i koncerata, grad koji nudi zabavu od brojnih klubova i barova preko uličnih događanja do festivala poput Ultra Europe kojeg svake godine posjeti i do 100 tisuća mladih iz stotinjak zemalja svijeta.

Kad vam dosadi gradska vreva, tu je Marjan, brdo simbol nad gradom, sa svojom šumom, stazama za trčanje, planinarenjem i biciklizmom, rekreacijskim terenima, ali i drevnim crkvicama u kojima su stari Splićani tražili duhovni mir. Tu su i plaže, za grad veličine Splita neobično brojne i čistog mora, od slavnih pješčanih Bačvica do kamenih osamljenih oaza oko cijelog Marjana.

Nakon svega, čudi li vas što Splićani svoj grad najviše vole opisivati riječima "Nema Splita do Splita"?

Već ovog vikenda doživite raskoš prekrasno uređenih studio apartmana u samom centru Splita!


Kontakt i lokacija

Apartment 4 You in Split

apartment4you.insplit@gmail.com

091 233 6111

Bihaćka ul. 11, 21000 Split, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!