Anticelulitna cupping masaža trbuha i nogu za samo 180 kn!

Macerat, obrt za usluge

180.00 HRK

  • Anticelulitna cupping masaža trbuha i nogu
  • Razgrađuje najgore oblike celulita
  • Cupping masažom postiže se efekt kao s tri klasične ručne anticelulitne masaže
  • Masaža stimulira cirkulaciju krvi i tjelesnih tekućina, a oslobađa od toksina

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Anticelulitna cupping masaža trbuha i nogu za samo 180 kn!


Razgrađuje najgore oblike ženskog neprijatelja i pomaže nam da postignemo zavidan tonus mišićnog i kožnog tkiva. Jednom cupping masažom postiže se efekt kao s tri klasične ručne anticelulitne masaže. 

 

Što možete očekivati od cuppinga?

Na samom početku kure, prvih nekoliko tretmana možemo osjećati bol, pogotovo na području koje je jače zahvaćenog celulitom i tkivom bez tonusa. Cupping terapija ostavit će bezbolne fleke u obliku crvenih krugova. Fleke nisu modrice ili ožiljci već indikatori blokade cirkulacije i nakupljenih toksina akumuliranih unutar Vašeg tijela prije nego su bili povučeni na površinu pomoću cupping terapije.

Za najbolje rezultate u borbi protiv celulita preporučuje se ovakav tretman redovito, a ne jednokratno.

Cupping terapija radi tako da se vakuum proizvede ispod čašice, što usisa kožu i tkivo u čašicu. Tako dolazi do poboljšanja u prokrvljenosti tog djela tkiva. Masaža stimulira krvni sistem, dakle, cirkulaciju krvi i tjelesnih tekućina, a oslobađa od toksina i blokada u tijelu. Kao rezultat javlja se naglo smanjenje tjelesnih masnoća. Masaža uz korištenje čašica ima posebnu snagu u anticelulitnim tretmanima.

 

Koliko je tretmana potrebno napraviti?

Svako tijelo je drugačije i ne postoji univerzalni recept, ali uglavnom se već nakon 4-5 tretmana znatno osjeti razlika i pod prstima i vizualno, uz učestalo mokrenje, bolji san, općenitu poletnost.

Cupping masaža trbuha i nogu traje oko 45 minuta. Tretmane bi trebalo izvoditi u serijama, 10-12 tretmana. Između uzastopnih tretmana razmak ne bi smio biti više od 3 dana, ali tkivu svakako treba vrijeme da se obnoviti. Nakon svakog tretmana osjećate se lakše i poletno.

 

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu anticelulitne cupping masaže trbuha i nogu i pružite svome tijelu ono najbolje u novootvorenom salonu Macerat!

 


Kontakt i lokacija

Macerat, obrt za usluge

canadipetra@gmail.com

095 846 25 03

Draškovićeva ulica 11, 1. kat, Zagreb, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!