5 ručnih anticelulitnih masaža!

Kozmetički salon Cvijet ljepote

199.00 HRK

  • Anticelulitna masaža pospješuje cirkulaciju i razgrađuje celulit
  • Najprirodniji način da se tijelo oslobodi toksina

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Ručna anticelulitna masaža je jedan od najboljih načina uklanjanja celulita
 
Anticelulitna masaža potiče rad limfe, cirkulaciju i njome izbacujemo višak tekućine i toksina iz organizma. Upotrebom raznih eteričnih ulja i masažom „razbijamo“ masne stanice, a kao rezultat postižemo glatku, napetiju kožu.
 
Iako su već brojne stranice poveće knjige ispisane na temu borbe s neugodnim neprijateljem ženskog tijela – celulita, nije uzgred napomenuti još neke od načina kako ga svladati. Znamo već da su fizička ljepota i njegovan izgled uvelike produkt onoga što unosimo u organizam, čime se i kako hranimo, koliko se krećemo i slično. Međutim,  nekada ne pomaže ni to i rezultati nažalost izostaju.  U tom slučaju priklanjamo se raznim metodama i anticelulitnim masažama koje su zbilja učinkovite u tom sizifovom poslu.
 
Ovaj tretman koristi se kao klasična metoda odnosno pomoć prilikom oblikovanja problematičnih zona na tijelu, a zbilja su rijetke žene koje ne vode bitku s celulitom, tim zakletim neprijateljem lijepe i zategnute ženske kože.
 
Dapače, sve veći broj vrlo mladih djevojaka ima problema s viškom masnih naslaga i celulitom. Kako bi rezultati bili vidljivi, morate se prepustiti rukama stručnjaka, obzirom da je za izvođenje anticelulitne masaže potrebna dobra praksa i kondicija što vam Golden Beauty zasigurno može pružiti.
 

Kontakt i lokacija

Kozmetički salon Cvijet ljepote

cvijetljepote@gmail.com

095 803 6698

Čazmanska 8, Zagreb, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!