5 tretmana maderoterapije

Jarun

Salon ljepote KrioriRiješite se celulita provjerenom metodom!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

11 kupljeno

Kategorije: Ljepota, Masaže

Maderoterapija poseban je vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima, rolerima i kupama.

U osnovi ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekt osim estetskog dobiva se i kompletna detoksikacija i relaksacija cijelog organizma.

Anticelulitna masaža valjcima preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, trbuhu i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, duplo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku primjeniti jednu i drugu metodu, potvrdili su da je očekivani učinak masaže oklagijama duplo bolji od uobičajene anticelulitne masaže! O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo: dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunog sustava.

Vidimo se na tretmanu!


Kontakt i lokacija

Salon ljepote Kriori, Jarun

info@kriori.hr

+385 1 3343 458

Fočići 2A

Predložene ponude