3 anticelulitne masaže u kombinaciji sa maderoterapijom ili 5 anticelulitnih masaža!

Trešnjevka

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

Iako borbu protiv celulita na vrh liste kozmetičkih prioriteta najčešće stavljamo tek dolaskom toplijih mjeseci većini je žena ovaj problem 'tiha patnja' svih 365 dana godini. Žene smo i znamo koliko celulit može biti uporan i zato nismo odustajale dok nismo pronašle djelotvorna rješenja. Sada ih želimo podijeliti i s Vama. Odaberite svoj način za uništenje celulita!

Brzo i učinkovito, na potpuno prirodan i zdrav način riješite problem viška kilograma. Na jednostavan način recite zbogom nakupinama masnog tkiva i celulita te neka vaša koža bude svježa i tonizirana, a vaše tijelo čvrsto i pravilno. Izbacite toksine iz tijela, a masne će se naslage topiti i napuštati vaše tijelo.

Anticelulitna masaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.

Anticelulitna je masaža čvrsta, ponekad i bolna, usmjerena ja na ”razbijanje” celulita. Provodi se anticelulitnim uljem jedinstvene recepture koja udružuje više prirodnih ulja za njegu te izabrana eterična ulja koja pospješuju prokrvljenost kože među kojima svakako treba izdvojiti ulja slatkog koromača, bršljana, limuna, grejpa, ružinog drveta, lavande i ružmarina, te ulje pšeničnih klica i vitamin E. Ovaj kompleks eteričnih ulja pomaže u razgradnji masnoća, aktivira rad limfnog sustava i pospješuje uklanjanje otrova iz tijela.

Maderoterapija ili terapija za uklanjanje celulita drvetom, je tehnika dubinske masaže tkiva koja koristi namjenski napravljene drvene alatke. Temelji se na drevnoj orjentalnoj tehnici manipulacije drvetom koja se prakticira vijekovima, za različite svrhe.

Ova masažna tehnika je vrhunska alternativa običnoj masaži za sve sa vidljivim celulitom, jer izvanredno poboljšava proporcije tijela i izgled kože na tretiranim predjelima.
Terapija pomaže redefiniranju kontura tijela, smanjuje celulit i olakšava gubitak težine. Drvene oklagije omogućuju primjenu pritiska koji pojačava raspad debelog i fibroznog celulita, kako bi se prirodno eliminisao zajedno sa drugim toksinima.

Prednosti maderoterapije:
✓ 100% prirodno, neinvazivno i bez kontraindikacija
✓ Otpušta mišiće
✓ Podstiče limfnu drenažu
✓ Uklanja toksine
✓ Ubrzava metabolizam
✓ Uništava celulit
✓ Topi masti
✓ Tonira i zateže kožu

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 06.12.2021.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Broj dolazaka: 3 ili 5
Cjenik možete pogledati ovdje
Radno vrijeme:

pon - sub: 8,30 - 22 h
ned od 9-22 h

Kontakt i lokacija

Sun & Beauty, studio za sunčanje, Trešnjevka

info@sunandbeauty.hr

091 5818 141

Tratinska (ulaz iz ulice Huga Badalića) 38

Kupljeno više od 14

Dodaj u favorite

Predložene ponude