Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Vježbajte kada poželite i osjećajte se sjajno!

Za 99 kn čeka vas neograničen broj dolazaka u teretanu i saunu te treniranje tajlandskog boksa ili kickboxinga u Mornaru.

  • Vrijednost220 kn
  • Popust55%
  • Ušteda121 kn
 • 99 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 12

Ako vam je jedini preostali mišić onaj u glavi, zasigurno vam već naveliko signalizira da je vrijeme za promjene. Iako bi taj mišić najradije sjedio i pametovao, uvjerite i njega da to nije najbolja opcija.
 
Pa ako još k tome nadodamo informaciju o neograničenom broju dolazaka u teretanu i saunu te treniranje tajlandskog boksa ili kickboxinga u KBK Mornar - nema mjesta izgovorima. Dakle, mi smo pripremili teren, a vi pripremite dobru volju i krenite!

Teretanom i treniranjem do tijela za deset!

„Krivac“ za ovu, po našem skromnom sudu, fenomenalnu ponudu je KBK Mornar koji vam ovaj put nudi posebnu pogodnost: za samo 99 kn imate priliku neograničeno koristiti teretanu, saunu, a kako bi se vaše tijelo još brže transformiralo odaberite i treniranje jednog od ponuđenih sportova: tajlandski boks ili kickboxing.
 
U klimatiziranom ambijentu i vrhunskoj dvorani za vježbanje, dovedite svoje tijelo do savršenstva. Ova ponuda vrijedi samo za nove članove, ali za sve dobne skupine, bilo da ste muškarac ili žena. Termini treninga su jutarnji i večernji tako da odaberite onaj koji vam najviše odgovara.
 
Sada je vrijeme za promjene: vježbajte sa stručnim trenerima, u ugodnom društvu i ambijentu, i osjećajte se super u svojoj koži.

KBK Mornar

Gradski stadion Poljud (ispod istočne tribine),
Split, Hrvatska

Telefon:(091) 5401 195

dariojurisic@kbk-mornar.hr
www.kbk-mornar.hr

Dodatno predlažemo i...