Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

NOVO! Test intolerancije, energetski i vitaminsko mineralni status organizma!

Već od 240 kn otkrijte što vam u prehrani zapravo smeta u homeopatskom savjetovalištu Olistica

  • Vrijednost600 kn
  • Popust60%
  • Ušteda360 kn
 • 240 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 13

 • Test intolerancije se radi na preko 200 intoleranata uključujući GLUTEN i KAZEIN
 • Energetskim statusom organizma se možemo zaštititi od kroničnih bolesti
 • Mjerenje vitaminsko mineralnog statusa ukazuje na određene energetske disbalanse unutar samog organizma

Testiranje započinje energetskim stanjem organizma, odnosno mjerenjem pojedinih sustava bitnih za samu intoleranciju: tanko i debelo crijevo, bronhi i pluća, endokrini sustav, limfa, cirkulacija, živcani sustav, točka alergije, srce.
 
Nakon energetskog statusa prelazimo na samo testiranje. Testiranje obuhvaća skupine namirnica: mlijeko i mliječni proizvodi, riba, meso i jaja, žitarice, voće, povrće, zaslađivači, žitarice, arome, ulja, teške metale, aditivite i konzervanse, inhalatorne i kontaktne alergene. 
 
TESTIRANJE TAKOĐER OBUHVACA INTOLERANCIJU NA GLUTEN I KAZEIN.
Rezultati testiranja su stupnjevani od 1-3 odnosno od blage, srednje do jake intolerancije.
 
Nakon testa intolerancije utvrđujemo vitaminsko - mineralni status organizma. Rezultati su dostupni odmah u pisanom foramatu, a preporuke i savjetovanje na e-mail kroz 2-5 radnih dana. Moguće je i dodatno testiranje na gljivice.
 
Vise o testovima: 
Mjerenje vitaminsko – mineralnog statusa u potpunosti je bezbolna, jednostavna i efikasna metoda kojom se određuje prisutnost odnosno nedostatak pojedinih vitamina i minerala u organizmu. AMI je posebno dizajniran uređaj za mjerenje električnog otpora u akupunkturnim točkama, koji nam ukazuje na određene energetske dizbalanse unutar samog organizma. Uočavanjem energetskih blokada unutar meridijana određenog organa možemo djelovati preventivno i zaštititi se od daljnjih tegoba. Određivanje vitaminsko-mineralnog statusa preporuča se osobama koje se nepravilno i nezdravo hrane, sportašima, djeci, trudnicama, kod većih i dugotrajnih psihofizičkih napora, u proljeće, pred zimske dane.
 
Energetski status organizma mjeri se AMI uređajem. Posebno je dizajniran za mjerenje električnog otpora u akupunkturnim točkama, koji nam ukazuje na određene energetske disbalanse unutar samog organizma. Uočavanjem energetskih blokada unutar meridijana određenog organa možemo djelovati preventivno i zaštititi se od daljnjih tegoba. 
 
Test intolerancije je također u potpunosti jednostavna metoda kojom se određuje preko 200 intoleranata na hranu. Takvim brzim i praktičnim otkrivanjem, što nam u prehrani zapravo smeta, možemo jednostavnim svakodnevnim promjenama, uvelike doprinijeti našem zdravlju, olakšati organizam, ubrzati metabolizam i potaknuti detoksifikaciju.
 

Poboljšajte svoje zdravlje uz homeopatsko savjetovalište Olistica!

Homeopatsko savjetovalište Olistica

Mate Lovraka 9b,
Rijeka, Hrvatska

www.olistica-homeopatija.com

Dodatno predlažemo i...