Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Zaigrajte paintball uz jezero!

Za 48 kn čeka vas adrenalinska doza akcije i nezaboravne zabave u Paintball klubu Trend.

  • Vrijednost100 kn
  • Popust52%
  • Ušteda52 kn
 • 48 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 79

Za današnju ponudu nije bitno jeste li odvjetnik, frizer, student ili direktor jer kada obučete svoja komandos odijela svi ste jednaki - vojnici koji se drže gesla „Svi za jednog, jedan za sve“! Pogađate, vodimo vas na paintball!
 
Paintball club Trend nalazi se na ulazu u Čiče u blizini jezera na ograđenoj parceli 300x300 metara, oko petnaest kilometara od centra Zagreba. Uživat ćete u svakom slučaju, a ako igrate s kolegama s posla, potrudite se šefa staviti u protivničku ekipu, kako bi mu se sa užitkom i nekolicinom loptica odužili za sve one prekovremene :)

 

Budite lovac, a ne lovina!

Paintball je sve popularniji timski sport koji čini ljude ravnopravnima, bez obzira na snagu. Zapravo, snaga nije ni potrebna da biste svojim taktiziranjem, preciznošću i prije svega timskim radom pobijedili svoje protivnike i osvojili njihovu zastavu! Ponuda uključuje sto kuglica, najam terena na sat vremena te svu potrebnu opremu.
 
Paintball Club Trend posjeduje osamnaest visokokvalitetnih kompleta opreme, kao i šest zaštitnih prsluka za zaštitu nježnijeg spola, a vole istaknuti i kako održavaju visoke higijenske standarde kada je u pitanju održavanje opreme. Prostor je uređen po svim kriterijima zanimljivosti igre i popratnim mjestom za odmor, opuštanje, roštilj i druženje poslije igre.
 
Uživajte u vrhunskoj zabavi pa odaberite igru ''zarobi zastavu'', u kojoj je cilj dočepati se protivničke zastave, klasičnu igru ''napad i obrana'' ili pak igru ''izdajnik'' u kojoj će se jedan član iz vašeg tima okrenuti protiv vas!

Paintball club Trend

U blizini jezera Čiče,
Velika Gorica, Hrvatska

Telefon:(091) 1366590

paintballtrend@gmail.com
www.tinyurl.com/cjca7gl

Dodatno predlažemo i...