Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Osposobljavanje za konobara, kuhara i pizza majstora uz upis u e-radnu knjižicu u Učilištu Artis Animi za 1.299kn!

Steknite traženo zanimanje uz uključene materijale, teoriju i praksu

    • Vrijednost2,600 kn
    • Popust50%
    • Ušteda1301 kn
  • 1299 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

  • Osposobljavanje za konobara, kuhara, pizza majstora
  • Upisuje se u radnu knjižicu
  • potrebno je minimalno 10 osoba da bi se formirala grupa!
  • nastava je konzultativno - instruktivna

Programi su verificirani od strane Ministarstva obrazovanja i po završetku se upisuje u e -radnu knjižicu i izdaje se službeno uvjerenje.
Nastava za sve programe odvija se u konzultativno - instruktivom ili dopisno-konzultativnom obliku.

Pohađanjem ovog osposobljavanja savladati ćete slijedeće tehnike:


Konobar: savladavaju se vrste i tehnike posluživanja hladnih i toplih napitaka, vina, vode, aperitiva, žestokih pića, likera, piva, bezalkoholnih pića i dižestiva, upoznati kolika je važnost i neophodnost kulturnog ophođenja s gostima, upoznati običaje pojedinih naroda kod konzumiranja jela i pića, upoznati propise o radu na siguran način i znati ih primijeniti, upoznati koji su mogući izvori zagađenja i širenja zaraznih bolesti te kako ih spriječiti.

Kuhar: stiću se stručno-teorijska znanja iz osnova kuharstva i poznavanja robe, higijene i zaštite na radu. Kroz stručnu praksu naučit će planirati, organizirati, pripremiti i kuhati jela u restoranima, hotelima i ostalim mjestima javne prehrane. Svladat će znanja iz pregleda namirnica, njihovog čuvanja i korišenja, biološko i energetsko vrednovanje namirnica, upoznat će hranjive živežne namirice biljnog i životinjskog podrijetla, upoznati dodatke hrani, začine i mirodije, upoznat proizvodnju, svojstva i izbor alkoholnih i bez alkoholnih pića, higijenom radnog prostora i pribora, te osnovnim i sitnim inventarom koji se koristi u tehnološkim procesima pripremanja hrane.

Priprematelj pizze: stiću se stručno-teorijska znanja iz odabira i pripreme namirnica za izradu bureka i pizze, odabrati i koristiti pribor i uređaje za pripremu bureka i pizze, pripremiti tijesto i nadjev prema recepturama, izraditi i ispeći burek i pizzu, održavati osobnu higijenu, higijenu uređaja, pravilno zbrinjavati otpadne tvari, primijeniti mjere zaštite na radu i pružanja prve pomoći.


 

Ustanova za obrazovanje odraslih Artis Animi

Avenija Dubrovnik 15 (crvena zgrada na križanju Kajzerice i Avenije Dubrovnik, kod Velesajma),
Zagreb

Telefon:095 751 8899

artisanimi.ustanova@gmail.com
www.facebook.com/Artis-Animi-1599565383705456

Dodatno predlažemo i...