Uštedi do 90% s KupiMe!
Putovanja, restorani, događanja, edukacije, spa centri i još puno toga!

Prijavi se na newslettere kako bi dobio pravo na dodatne popuste i ekskluzivne ponude samo za pretplatnike!

Prvi saznajte gdje možete ostvariti popuste na ponude u vašem gradu!

Email
Odaberite grad i/ili kategoriju 'Putovanja'

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Neograničeno on-line učenje 6 stranih jezika - 199 kn!

Ruski, engleski, njemački, talijanski, francuski i španjolski jezik - online, početni i napredni modul, neograničeno korištenje, korisničko sučelje na hrvatskom jeziku

  • Vrijednost2,100 kn
  • Popust91%
  • Ušteda1901 kn
 • 199 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 9

 • interaktivne provjere, govorne vježbe
 • razumijevanje u komunikaciji,završni ispit
 • sami birate tempo učenja
 • trajanje usluge: beskonačno

EZlearn je online platforma za pohađanje različitih vrsta tečaja preko interneta, brže, jeftinije i zabavnije! S današnjom ponudom možete, jednostavno i brzo, samostalno naučiti 6 stranih jezika kroz dva modula - početni i napredni!

Paketi za samostalno učenje stranih jezika se sastoje od interaktivnih provjera znanja, govornih vježbi, razumijevanja u komunikaciji i završnog ispita. Sami birajte tempo učenja, provjeravajte svoje znanje i kreirajte vlastiti raspored za ovladavanje engleskim jezikom. Moći ćete vježbati razgovor i razumijevanje engleskog jezika, usavršiti svoje vještine u pisanju i čitanju engleskog jezika, ili jednostavno ponoviti stvari koje ste zaboravili. Također imate i priliku naučiti i nešto o kulturi zemlje čiji jezik učite, i to sve na zabavan i interaktivan način.

Ponuda uključuje paket od 6 stranih jezika: ruski, engleski, njemački, talijanski, francuski i španjolski jezik - online, početni i napredni modul, neograničeno korištenje. Sučelje je na engleskom jezikom sa mogućnosti prebacivanja na hrvatski, mađarski, španjolski ili njemački. Svaki kupac dobiva na mail upute za instalciju i korištenje programa na hrvatskom jeziku.

Programe preuzimate na svoje računalo. Upute za instalaciju dobivate prilikom kupnje. Program podržava ove operacijske sustave: Windows Xp, Windows Vista,  Windows 7, Windows 8, Windows 8.1. 

Sami savladajte strane jezike na jednostavan i zabavan  način!

EZlearn

Vrtlarska 45,
Zagreb, Hrvatska

hr.e-z-learn.com

Dodatno predlažemo i...