Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Prirodni ionizator - lampa od himalajske soli za samo 129 kn!

Obogatite zrak u zatvorenim prostorijama i dišite punim plućima uz lampe od kristalne soli koje stvaraju mikroklimu koja je jednaka sredinama poput morskih obala, borovih šuma ili planina!

  • Super cijena
  • 129 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 14

  • neutraliziraju naelektriziranost od tehničkih uređaja 
  • poboljšava se kvaliteta zraka i vraća ravnoteža prisutnih iona 
  • čiste zrak od prašine, alergena, dima 
  • umanjuju se simptomi peludne groznice, astme, depresije, umora 

Umor, stres, iscrpljenost organizma, nedostatak koncentracije... Sve su to posljedice suvremenog načina života. Čak 90% vremena provodimo u zatvorenim prostorijama u kojima, zbog uređaja koji nas okružuju poput monitora, televizora klima uređaja, zrak strašno osiromašen. Osnovni razlog ovome je što se u takvim prostorijama nalazi vrlo malo negativnih iona koji su potrebni našem organizmu da bi pravilno funkcionirao kao i hemoglobinu da bi što više molekula kisika mogao vezati za sebe.

Upravo iz ovog razloga dišemo punim plućima u sredinama poput morskih obala, borovih šuma ili na planini, jer su upravo u njima nalazi zrak ispunjen negativnim ionima i to u broju od nekoliko tisuća, dok u zatvorenim prostorijama u kojima boravimo cijeli dan ima svega 10-ak. Himalajska kristalna sol je poznata kao jedan od najdjelotvornijih odašiljača negativnih iona koji poboljšavaju kvalitetu zraka i vraćaju ravnotežu prisutnih iona zraku. Lampe od kristalne soli stvaraju mikroklimu koja je jednaka zraku bogatom negativnim ionima, odnosno imaju efekt prirodnih ionizatora. Negativni ioni čiste zrak od prašine, alergena, neutraliziraju naelektriziranost od tehničkih uređaja (električni smog), dima i pri tom na prirodan način oslobađaju ili umanjuju simptome peludne groznice, astme, depresije, kroničnog umora...

Kada se kristal soli u himalajskoj lampi zagrije ona emitira negativne ione(povoljne za naše zdravlje) i zbog toga ima efekt prirodnog ionizatora. Na naše tijelo ove lampe djeluju na osnovi tri faktora: kemijske i fizičke osobine soli, te kroz izlaganje svjetlosti i bojama. Ove lampe mogu biti podrška u liječenju respiratornih bolesti i bolesti krvi, te podrška kod alergija i reumatizma. Solna lampa je jednostavna za korištenje i možete je koristiti bilo gdje u kući, uredu, pri meditaciji... Nema roka trajanja!

Lakše se diše!

KupiMe d.o.o.

www.kupime.hr

Dodatno predlažemo i...